Zoek uw camping

Boomhut huren in Drenthe - Een bijzondere belevenis

boomhut huren in drentheMaak uw vakantie extra bijzonder door te overnachten in een boomhut. Verschillende Drenthe Campings bieden u deze bijzondere belevenis.

U slaapt verscholen tussen de bomen en hoog boven de grond. Het is een extra originele manier van kamperen en de Drenthe Campings raden een overnachting in een boomhut zeker aan!

 

Een boomhut huren in Drenthe - slapen tussen de bomen

Iedere boomhut is uniek en dat maakt deze ervaring ook zo bijzonder. De vakantieverblijven zijn het beste te vergelijken met trekkershutten. Het enige verschil is dat u zich niet op de grond maar er boven bevindt!

In principe is iedere boomhut voorzien van minimaal 2 bedden, een kookplaat, een elektra aansluiting, een watervoorziening en keukenspullen. Echter, er zijn een aantal campings die hun eigen draai aan de boomhut hebben gegeven. Heeft u vragen over de inrichting? Kijk dan even op de site van de desbetreffende camping of neem contact op. Zij helpen u graag verder!

Ruime keuze in campings

boomhut huren DrentheBij ons heeft u een ruime keuze in campings. Of u nu een familiecamping, een camping met zwembad, of een rustige camping in het bos zoekt. Bij Drenthe Campings vindt u ongetwijfeld de camping van uw voorkeur

De juiste camping vindt u met met onze eenvoudige campingkiezer. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn en wij tonen u de campings die u zoekt. Snel een eenvoudig.

Hiernaast vindt u een overzicht van alle campings waar u een boomhut kunt huren.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze bijzondere overnachtingsmogelijkheden