Zoek uw camping

Boomhut huren in Drenthe - Een bijzondere belevenis

boomhut huren drentheEen boomhut huren in Drenthe? Maak uw vakantie extra uniek met een bijzondere overnachting in een boomhut. Verschillende Drenthe Campings bieden u deze bijzondere belevenis.

U slaapt verscholen tussen de bomen en hoog boven de grond. Het is een extra originele manier van kamperen en de Drenthe Campings raden een bijzondere boomhut overnachting in Drenthe zeker aan!

Bijzondere boomhut overnachting - slapen tussen de bomen

Iedere boomhut is uniek en dat maakt deze ervaring ook zo bijzonder. De vakantieverblijven zijn het beste te vergelijken met trekkershutten. Het enige verschil is dat u zich niet op de grond maar er boven bevindt!

In principe is iedere boomhut voorzien van minimaal 2 bedden, een kookplaat, een elektra aansluiting, een watervoorziening en keukenspullen. Echter, er zijn een aantal campings die hun eigen draai aan de boomhut hebben gegeven. Heeft u vragen over de inrichting? Kijk dan even op de site van de desbetreffende camping of neem contact op. Zij helpen u graag verder!

Een boomhut huren in Drenthe: vind dé camping die bij u past

boomhut overnachting drentheBij ons heeft u een ruime keuze in campings. Of u nu een familiecamping, een camping met zwembad, of een rustige camping in het bos zoekt. Bij Drenthe Campings vindt u ongetwijfeld de camping van uw voorkeur

De juiste camping vindt u met met onze eenvoudige campingkiezer. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn en wij tonen u de campings die u zoekt. Daardoor kunt u de boomhut overnachting snel en eenvoudig zoeken en boeken.

Wilt u een boomhut huren in Drenthe op een van de Drenthe Campings? Hiernaast vindt u een overzicht van alle campings waar u een boomhut kunt huren.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze bijzondere overnachtingsmogelijkheden