Zoek uw camping

Boomhut huren in Drenthe - Een bijzondere belevenis

boomhut huren in drentheMaak uw vakantie extra bijzonder door te overnachten in een boomhut. Verschillende Drenthe Campings bieden u deze bijzondere belevenis.

U slaapt verscholen tussen de bomen en hoog boven de grond. Het is een extra originele manier van kamperen en de Drenthe Campings raden u hem zeker aan!

 

Een boomhut huren in Drenthe - slapen tussen de bomen

Iedere boomhut is uniek en dat maakt deze ervaring ook zo bijzonder. De vakantieverblijven zijn het beste te vergelijken met trekkershutten. Het enige verschil is dat u zich niet op de grond maar er boven bevindt!

In principe is iedere boomhut voorzien van minimaal 2 bedden, een kookplaat, een elektra aansluiting, een watervoorziening en keukenspullen. Echter, er zijn een aantal campings die hun eigen draai aan de boomhut hebben gegeven. Heeft u vragen over de inrichting? Kijk dan even op de site van de desbetreffende camping of neem contact op. Zij helpen u graag verder!

Ruime keuze in campings

boomhut huren DrentheBij ons heeft u een ruime keuze in campings. Of u nu een familiecamping, een camping met zwembad, of een rustige camping in het bos zoekt. Bij Drenthe Campings vindt u ongetwijfeld de camping van uw voorkeur

De juiste camping vindt u met met onze eenvoudige campingkiezer. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn en wij tonen u de campings die u zoekt. Snel een eenvoudig.

Hiernaast vindt u een overzicht van alle campings waar u een boomhut kunt huren.

Ontdek onze bijzondere overnachtingsmogelijkheden