Nieuw bij de Drenthe Campings

Ieder jaar werken wij hard om uw vakantie nog aangenamer te maken. Zo worden er dit jaar onder andere nieuwe verhuuraccommodaties geplaatst en faciliteiten uitgebreid. Onderstaand kunt u een samenvatting lezen over de vernieuwingen op de campings. Wilt u meer weten, bezoek dan de websites van de Drenthe Campings.

Camping de Bronzen Emmer 

bronzenemmer1

Nieuw bij de Drenthe Campings is ook Vakantieoord De Bronzen Emmer, deze veelzijdige familiecamping met kampeerplaatsen en bungalows  biedt vakantieplezier voor jong en oud. De camping heeft tal van faciliteiten om te zorgen dat het tijdens de vakantie aan niets ontbreekt. Denk aan een overdekt zwembad, een manege en een bistro met broodjeskiosk. 

Bezoek de website

Camping Torentjeshoek

 torentjeshoek2024

Dit jaar wordt er op Camping Torentjeshoek een nieuwe recreatieruimte gebouwd voor de activiteiten. De kinderen kunnen hier ook onbezorgd overdekt spelen. Kortom, dit jaar nog meer speelplezier op Torentjeshoek!
Bezoek de website

Landgoed Meistershof

meistershofnieuw2

Dit jaar worden de faciliteiten voor campers verder uitgebreid met een stortplaats voor het chemisch toilet. Kampeerliefhebbers kunnen in alle rust kamperen in het groen op het landgoed. En wil je een bijzondere natuurbeleving, dan is de boomhut Natuur-Cabin echt een aanrader. Het uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld is werkelijk prachtig!

Bezoek de website

Camping de Berken 

berkennew

Op Camping de Berken zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al in volle gang en worden de verblijfsmogelijkheden verder uitgebreid. Zo komt er een luxe familiehuis voor 8 personen en komen er 4 nieuwe rustig gelegen comfortplaatsen bij. Ook het toiletgebouw heeft een make-over gekregen, waarbij ook aan de kleintjes wordt gedacht met een mooie kinderdouche.

Bezoek de website

Camping de Vledders 

vledders2024Ons sfeervolle terras met speeltuin heeft een metamorfose ondergaan: groter, groener en moderner. We hebben het terras uitgebreid met een vlonder met loungebanken en een speeltuin voor de kleintjes. Voor wat extra sfeer en gezelligheid hebben we een houten pergola gemaakt die we met klimplanten laten begroeien. Ook komt er een servicepunt voor fietsers, inclusief laadpunten. Laat de zon maar komen. Ons terras is er klaar voor!

Bezoek de website

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden